20 martie 2007

Haine şi mâncare pentru sărmani

Am aflat de curând că mama mea găteşte ocazional pentru un cămin de bătrâni, şi că-şi face timp să le ducă diverse bunătăţi, când şi când. Mi-a descris bucuria simplă a unora dintre ei la vederea unui borcan cu mucenici şi condiţiile în care stau. Mi-am adus aminte, cu ocazia asta, de teancurile de haine de care vreau să scap de atâta vreme, şi care stau cuminţi în pungi, în aşteptarea zilei în care o să descopăr locul unde le-aş putea duce şi unde cineva s-ar bucura realmente de ele. Până atunci, ori le ţin în dulap, ori le las la vreun colţ de stradă, sau în curtea unei biserici. Nu-mi place nici una din variante, aşa că dacă ştie careva de un cămin unde le-aş putea duce (eventual în sectorul 1), aştept sugestii.

Un comentariu:

andrei manea spunea...

ideea a ceea ce voi s[une in continuare este partial la fel cu postul tau, insa am sa ii pastrez titulatura de "off-topic"...
Off-topic:
Esti Bucurestean ? Esti scarbit sau incantat de orasul tau ?
Atunci treci pe aici si dati cu parerea ! Poate asa reusim sa creem un curent de opinie (stiu ca e un vis frumos, dar lasati-ma sa visez).
P.S. Daca considerati ca acesta e un SPAM, dati cu pietre la manea.andrei [at] gmail [dot] com si promit sa imi cer scuze si sa nu va mai deranjez !
Andrei... ;)