04 august 2006

Ali

Nu pot să nu mă laud. De mult îmi doream un pisoi, şi am trâmbiţat dorinţa mea de fiecare dată când am avut ocazia. Iete că ieri, ieşind din scara blocului, am întâlnit-o pe zâna viselor mele. O cheama Ali, este o chestie gri pufoasă, cu un medalion alb la gât, ochii mari şi căprui, şi un chef nebun de joacă. Azi noapte s-a jucat non-stop în capul meu, m-a muşcat de degetele de la mâini şi de la picioare, m-a lins, m-a înţepat, tot tacâmul.
Mor de dragul ei.

9 comentarii:

Delice spunea...

OMG! You're doomed!

sneakysid spunea...

Daaaa!
Şi colac peste pupăză, înaintea episodului cu pisica, am trăit o adevărată dramă până mi-am luat canapea din piele!
Deci, I'M DOUBLE DOOMED!!

Anonim spunea...

:)) sa iti traiasca si vrem poze

theTudor spunea...

for your sake i hope she's mixed with a little blue russian

sneakysid spunea...

blue russian? e un fel de gray thunder and lightning!

theTudor spunea...

Thin is like this: blue russian is said to be like a shadow, always following her master, as if to protect him(her).
Sa vezi cum face daca te vede ca faci baie, o sa dea alarma, ca se teme ca ti se intampla ceva, si tot timpu te urmareste si te pazeste, si asta e ceva rar la pisici, pt ca pisicile sun mai ca Garfield asa: "fuck the rest, i'm the center of the world"

Anonim spunea...

Eu am in eforie un motanel wanna be birmanez "cookie". Este un tampit! Zici ca e caine.. se ascunde dupa ce poate si cand intrii in curte sare pe tine de zici ca e pantera. Multi dintre prietenii mei au facut pe ei la o faza ca asta :D

sneakysid spunea...

thetudor: se uita la mine cand fac baie, dar am avut senzatia ca o face dintr-un sentiment de voyeurism...:) De dat alarma nu prea, mai degraba cocheteaza cu ideea de a vedea ce e dincolo de cada. Abia astept momentul cand va cadea in apa :)) hihihihi :))
lightning: chestiile mici sunt, de cele mai multe ori, cele mai interesante... :)

Delice spunea...

trust me, eu fac pariu ca Miss Kittin a mea asculta ce vorbim in casa, some kinda spy thing. Si sare in cada cand curge apa :) Plus ca fazele "pantera sarind din necunoscut pe tine" sunt la ordinea zilei.