17 februarie 2006

Promovarea - episodul II

Omul rău loveşte din nou.
Astăzi ştiam că are drum pe la noi, şi că ar putea profita de ocazie să-mi povestească despre mutare/promovare. M-am eschivat elegant de îndată ce am văzut că au luat o pauză din şedinţă. Mi-am găsit de lucru prin toaletă, apoi pe la o colegă prin birou. Noroc că nu frecventăm nici aceeaşi toaletă, , nici biroul colegei respective.
La următoarea pauză nu l-am văzut. Mă gândeam că am scăpat. Apoi mi-am adus aminte că prima dată când m-a abordat a ieşit din şedinţă special să vorbească cu mine, deci teoretic n-ar avea nevoie de o pauză ca să reia conversaţia. Nasol.
Drept urmare, m-am trezit cu el la mine în birou. Nu era pauză. Mi-a servit un rânjet prelung şi plin de încântare mi-a comunicat că reluăm discuţia la începutul lunii martie. I-am întors acelaşi rânjet şi am aşteptat până a ieşit din birou, ca să las colţurile gurii în jos.
Am câştigat încă două săptămâni. Slabă consolare, dacă se va întâmpla să aibă într-adevăr loc conversaţia la data la care doreşte el.
M-am gândit să rămân însărcinată. Aş putea... Complicat nu e.... Cred că ar fi destule persoane binevoitoare în jurul meu care să mă înveţe cum se face.
Doamne! La ce am ajuns!
Dacă ar afla mama mea că îmi întorc creierii pe toate părţile CA SĂ REFUZ O PROMOVARE, şi că risc să-mi pierd şi nopţile din această cauză, m-ar spânzura.
Am notat opiniile binevoitoare ale celor care au scris pe blog, dar problema e că nu prea m-au ajutat cu nimic. Aş vrea să ştiu şi eu pe cineva care a trecut prin aşa ceva ŞI A SCĂPAT NEPROMOVAT.
Probabil că trec prin momente similare cu cele pe care le-a trăit George Costanza. Poate mă ajută metodele lui să evit promovarea? Sunt dispusă să încerc. Aş putea să fac numai prostii la birou şi să mă dovedesc incompetentă... . Aş putea să întârzii sistematic. Să vin încălţată cu cizme de cauciuc şi cască de şantier pe cap. Să fac scandal. Să mă iau de toată lumea. Să trimit un mail porcos la directorul general, cu toţi francezii în copie .. hi hi hi...
Adevărul este că sunt disperată...
Can anyone help?

Niciun comentariu: