21 mai 2007

Back to the subway

Prietenul meu metroul loveşte din nou.
Fraţi bucureşteni, am început din nou să frecventez dedesubturile capitalei, de parcă experienţa din ianuarie nu mi-ar fi fost suficientă. Şi care orice om care face lucrurile cu cap, de data asta intenţionez să-l frecventez timp de trei luni, nu una, că doar aşa e mai frumos. Mă întreb oare ce urmează? Un an? Forever? Doamne fereşte!
Astăzi am stat din nou la coadă la urcat scările. Şi la Victoriei, şi la Universitate. Am stat în picioare într-un metrou înţesat de oameni care sufereau de aceleaşi probleme ca şi mine: de ce să te apuci şi cum să-ţi ţii echilibrul. Geanta de laptop mi-a fost din nou duşman de moarte, pentru că am reuşit cu ea să agăţ diverse chestii în drum şi la momentul ieşirii din vagon mi-a cam îngreunat mişcările. Îmi luasem o carte cu mine să citesc pe drum. Ha! Ce glumă bună...
Dacă am noroc şi timp şi-mi ajung banii, diseară mă duc să-mi cumpăr o bicicletă. Îl dau dracului de metrou şi de transport în comun, şi intenţionez să nu dau un sfanţ la taxiuri.
Pe mâine! Cliiing cliiiiggg

6 comentarii:

Anonim spunea...

De data asta cum ai patit-o? :)

Anonim spunea...

bafta cu bicicleta, dar pregateste-te sufleteste pentru: soferi care nu te feresc, soferi care simt nevoia sa te claxoneze, daca mergi pe trotoar, armate de doamne inarmate cu carucioare cu copii care socializeaza desfasurate in paralel pe toata latimea trotuarului, masini parcate, cocalari etc.

una peste alta, e mai bine decat cu metroul, dar nu cu mult mai bine si cu siguranta mai periculos

Anonim spunea...

trotuar, nu trotoar, grrr...

sneakysid spunea...

Mda....
O sa mor... dar mai bine pe bicicleta decat in metrou.

Anonim spunea...

Macar cu bicicleta n-au ce sa-ti mai ia ai dracului politisti.... cum nu vor ei sa inteleaga pasiunea unora pentru viteza...

sneakysid spunea...

Viteza, pietoni, rosu... ce mai conteaza??
O sa intru in lumea biciclistilor... o sa ma sprijin de masini la semafor... o sa clanxonez, o sa trec pe trecerile de pietoni cu bicicleta... ihaaaa. Oare va trebui sa-mi prind pantalonii cu agrafe???