26 aprilie 2007

Keyword analysis

Nu mai pohohooot!! Vreau să ştie lumea toată că mă doare burta de atâta rîs. Aaaarrhhhh....:)

Se întâmplă în felul următor:

Ce îi pişcă pe români să afle pe google, (în afară de capitala canadei şi metode de agăţat în baruri), şi cum mă afectează lucrul ăsta pe mine (adică cum se ajunge pe blogul mieu):

O să o iau metodic. Şi o să încerc să-mi explic o parte din ele, iar dacă nu reuşesc, o să mă spânzur.

"vreau să văd treninguri cu rapid"
Lăudabil aş putea spune. N-ai decât (n-aveţi decât-că sunt mai mulţi - probabil s-au vorbit, sau e o sectă) să te plimbi prin unul din următoarele cartiere, la ceas de seară: Giuleşti, Bucureştii Noi, Griviţa, Gara de Nord, Grozăveşti, Crângaşi. Dacă nu daţi de nici unul, încercaţi să ţipaţi în gura mare "MUIE RAPID", şi veţi fi împresuraţi de îndată de băeţi echipaţi după modelul solicitat, cu apetit pentru literatură, muzică şi antren. Nu faceţi asta dacă nu ştiţi karate.

"cum se desenează arborele genealogic"
Ummmm.... cum să vă explic ca să înţelegeţi.... hmmm..... luaţi un creion şi o gumă generoasă, o planşă de hârtie minim A2 (dacă nu, e bun şi trotuarul din faţa blocului, s-ar putea să fie mai încăpător) şi porniţi să scrieţi de la voi, urcaţi spre mamele şi taţii voştri (este facultativ dacă ştiţi să completaţi data exactă de naştere - e suficient anul), nu uitaţi bunicii şi mătuşile (alea care făceau gem de prune al dracului de bun), după aia daţi o raită pe la cimitir şi încercaţi să vă împrospătaţi memoria citind de pe pietrele de mormânt, că de la a treia generaţie în sus s-ar putea să nu mai ştiţi care a murit în război, care s-a îmbolnăvit de gută, şi care a fugit în Australia. Dar la ce vă trebuie?

"vreau să tricotez"
Buuun. Şi aici sunt mai mulţi. Probabil este un grup de fete cărora le este foarte frig, sau nu au ocupaţie. Frumos. Mai bine tricotez decât să mă duc la Mall în preumblare. Poate totuşi veţi reuşi să vă atingeţi scopul dacă reformulaţi cu "învăţaţi să tricotaţi".

"spalier, saltea, bancă"
O fi cineva care caută să-şi mobileze sala de fitness? Sau cineva care caută să răscolească amintiri dureroase de la orele de gimnastică obligatorii din liceu?

"am mutat fosa"
And you did this because.....???

"Bucureştiul de altă dată"
Foarte drăguţ. Nu e la mine pe blog însă. Şi eu îl caut.

"fusta gipsy"
Parcă erau la modă acum vreo zece ani???

"îmi doresc o geantă"
Vorbeşte cu fata care caută fustă gipsy.

"tendinţe sinucigaşe -cauze"
Asta de la căutat fustă gipsy şi geantă şi de la tricotat. Posibil şi de la fosă. Nu ştiu. Nu mă pot pronunţa în momentul de faţă.

"blog sneaky sid", "sneaky sid", "sneakysid"
Oameni hotărâţi, ce să mai spun...

"oameni care se fut"
Dacă nu sunteţi din această categorie, nu pot deci să vă sfătuiesc să vă uitaţi în oglindă. Puteţi însă să începeţi timid cu un "spalier, saltea, bancă". Sau, mai există o abordare. Tastaţi la întâmplare www. şi apoi completaţi cu ce vă vine în minte mai porcos, adăugaţi .ro, şi găsiţi sigur ceva interesant. Dacă veţi insista pe subiect veţi remarca o similitudine bizară între toate aceste pagini, inclusiv layout şi de culoare. Hmmm... Dar am divagat. Oameni care se fut. Ciudată discreţie ne mai oferă Internetul în ziua de azi. Cu alte cuvinte, dacă acum 20 de ani aş fi avut astfel de curiozităţi şi singurele surse de informare ar fi fost bibliotecile, aş fi ezitat, zic eu, să întreb o bibliotecară dacă are vreo carte cu "oameni care se fut". Sau să dau o tură prin librării şi să mă interesez dacă a scris cineva recent ceva pe subiect. Aşa, cu Internetul, ajung să mă documentez din liniştea propriei sufragerii, despre toate tâmpeniile din lume, mă pot chiar lăuda că sunt informată şi că am scris o lucrare vastă pe tema respectiva etc etc etc, şi pe nimeni nu mai surprinde că sursele mele sunt de pe net. Iar dacă vreau să fac ceva ruşinos, nimic nu este mai simplu. Tastez "oameni care se fut", şi nu mă vede nimeni... :)
"cand ma fac mare vreau sa fiu"
Asta ca în bancul cu scoţianul care, pe patul de moarte, cu ultima răsuflare spune: "...pentru că.... pentru că.... horc horc hoorrcccc...." şi moare. Ce vrei să te faci când vei fi mare??? Ceee?? Ceeeee ??? Spuneeeee!!!! Nimic. Linişte.

"varsat de vant", "claritine"
E o epidemie, aşa e. Am auzit eu.

"mame care se fut"
Din categoria celor care au făcut progrese. Au înţeles că "oameni" este prea general, şi au ales şi ei să scurteze lista de posibilităţi la "mame". Dar de ce "mame"?? Există ceva mai special la o mamă în timpul unui act sexual? O mamă nu este tot o femeie? Nu-mi închipui că personajul căuta femei însărcinate, pentru că dacă era cazul scria "femei însărcinate". Deci de ce mame?

"caini care au facut lucruri impresionante"
rotfl. Ummm.....Lassie...?

"curve din cehia"
Aici sunt complet pierdută. Nu mai ştiu ce să zic.

"pete de carioca pe haine"
E de la fosă.

"vand pisica 2007"
Precizarea cu 2007 mi se pare esenţială. Pentru că pisicile, ca orice alt produs al pieţei capitaliste, au un an de fabricaţie, o serie de şasiu şi nişte specificaţii tehnice, fără de care nu le poţi scoate la vânzare. Aş putea adăuga, în cazul meu, că are vopseaua originală şi sistem de alarmă. Poate ajută.

2 comentarii:

Cinderella spunea...

Si cum de ai aflat tu ce ii pisca pe romani sa afle pe google si cum ajunge chestia asta la blogul tau? Ai anuntat asta la inceput, dar tot nu ai spus. Asa ca te rog sa nu te spanzuri ::)))

Andrei spunea...

Cinderella ;), in spatele blogului, ea are o "unealta" care printre altele, ii spune si ce au cautat oamenii pe google in momentul cand au dat de pagina ei...Asta vroia sa spuna sus...Buna treaba Didina! Daca stii cumva cum se pot accesa statisticile google in priviinta cuvintelor cautate in diverse tari sa-mi spui si mie pls (lequack_dagger@yahoo.com) ;)