24 iulie 2007

Povestea cu frigideru'

N-am putut niciodată să:
- prind o muscă cu mâna goală (chiar acum mi se învârt vreo două prin faţa ochilor - de la povestea cu frigiderul - şi nu reuşesc să scap de dânsele)
- mănânc seminţe ca Mărgelatu' (le bagi cu tot cu coajă în gură, le molfăi un pic şi separi chestiile interesante de coajă direct în gură.... nnnnnnaaaaaaaaaaaah)
- fluier cu degetele în gură (iese numai un soi de pfiu pfiu fără succes)
Iată-mă om matur şi fără a fi reuşit să realizez măcar atâta lucru în viaţă.
Care e povestea cu frigiderul?
Bătrânul Zil al bunică-mii a binevoit să-şi ia concediu fără plată fix pe căldurile astea. Aşa că a fost înlocuit, e drept fără pompă, din respect pentru deceniile în care a fost un fidel slujitor. Până să-i vină însă înlocuitorul de la magazin, au trecut vreo trei zile în care tot ce aveam mai de preţ a fost etalat pe masa din bucătărie şi a aşteptat aşa, la peste 30 de grade, venirea noului frigi-frigi. Aşa se explică drăguţele drosophile care nu mai contenesc acum să roiască înebunite prin toată casa, căutând strugurii şi nectarinele din care s-au tot înfruptat de două zile încoace. Ei, ghinion, drăguţelor. Am deschis toate geamurile şi tot nu ies, ale dracului, afară. Parcă ar şti :) Şi pentru că stau în casă în beznă şi scriu la laptop, normal că-şi găsesc de lucru prin faţa ecranului şi tot mă enervează pe mine.
Oare cât trăieşte o drosophilă? Ar fi trebuit să ştiu de la biologie, e adevărat.
2! Stai jos!
Deh, măcar ştiu că oaia are 8 cromozomi.
Şi că 0 dă la toată lumea şi AB4 primeşte de la toţi.

2 comentarii:

Lucian spunea...

Hmm, nu cred ca te va incinta prea tare: bestiile rezista mult. O buna ocazie deci pt verificarea aleia cu cel mai destept cedeaza primu'.

PS. Incheierea e de-a dreptul porno..

Anonim spunea...

Eu pot prinde muste cu mana goala! But what's the use? Dupa aia, trebuie sa ma spal pe mana! :))