19 iunie 2007

28

Vineri. Căldură, zi plină. Telefon. Grabă, bagaj la repezeală, un moment de repaos furat între o periuţă de dinţi şi un prosop înfundat în geantă. Pisici la tot pasul. O coadă stufoasă de Ali matură şi tacticoasă trecând pe sub linia patului şi dispărând într-un unghi de parchet. Ochişor şi Jimmy, într-o luptă perpetuă. Îngheţată Nirvana în congelator, pe jumătate topită. Week-end la mare.
Sâmbătă. Somn. Soare. Magicianul. Mură. Nectarine. Struguri. Umbră. Cearşafuri albe. Drum de seară. "Hei, omule de nea". La mulţi ani. Un sărut furat peste bancheta din spate a maşinii. Prosoape ude, nisip, vin roşu, chitări, narghilea, mare limpede.
Duminică. Mare. Înorat. Bălăceală. Pica-pica, steluţe la suprafaţa apei. Ploaie torenţială. Un ceai cald, un prosop ud. Salată de fructe, Flori şi o frântură de viaţă în Spania, căldură, încă o tură de îngheţată.
Bucureşti - câh. Noapte. Linişte. O mână aruncată peste un spate gol, senzaţia pielii în buricele degetelor. Jimmy atingând pufos şi torcător mâna căzută peste marginea patului. Tramvaie. Depou. Linişte.
La mulţi ani.

10 comentarii:

Anonim spunea...

LA MULTI ANI sanatosi, fericiti si voiosi ! Si de la mine !
Andrei... ;)

Anonim spunea...

lma!!!

Anonim spunea...

La multi ani,sa iubesti mult sa fii iubita peste masura...la multi ani,simplu,din suflet.
Eu

sneakysid spunea...

@Artistu si Eugen: multumesc!
@Anonim: ??? :)

Anonim spunea...

La Multi Ani!

Anonim spunea...

La multi ani! sa ai parte de tot ce-ti doresti tu mai mult si mai mult.

Anonim spunea...

la multi ani!

Anonim spunea...

Didino, 'oi avea tu acu 28 de ani da mai treci si pe aci ca se pun panzele de paianjen pe blog, bre !

sneakysid spunea...

Momentan sunt in Franta. Conexiunea este varza. Va fi greu dar ma voi descurca. Voi invinge!!!

Alana spunea...

un'e e restul lu' posturili? Ca parca ierea mai multi? :-S. Ma faci sa imi fie frica...zi-mi ca nu le-ai sters...puhlleeaaaseee!