15 noiembrie 2006

Vând pisică

Din ciclul "vând pisică inutilă", ofer spre comercializare pisică pufoasă şi neastâmpărată, cu multă pasiune pentru grădinărit şi zugrăveală. Poate, dintr-o singură mişcare de coadă, să răstoarne trei ghivece şi să împrăştie conţinutul lor pe pereţi, scaune, calorifer şi, binenţeles, perdea. Are şi un imens potenţial (demn de explorat) în domeniul post-vânzare. Te priveşte cu ochi mari şi lucioşi şi îţi transmite dragostea ei eternă în timp ce tu, clientul cel zugrăvit şi grădinărit dintr-o singură mişcare, nu ştii ce să smulgi mai întâi: părul propriu sau urechile pisicii.
Vecinii mei probabil ştiu că locuiesc singură. Sigur se întreabă cui pot să ţip eu "TE OMOORRRRR!!!" în miez de noapte. Săracii cred că stau cu mâna pe telefon să sune la poliţie să denunţe criminala torţionară :). Ţipatul meu nu are însă efectele scontate: Ali o şterge pe sub canapele şi fotolii şi se face nevăzută, deci scapă de năpastă, în schimb pe mine mă apucă nişte crize triple de draci că mă lasă cu ghivecele în mijlocul casei şi pereţii pestriţi şi NU POT SĂ O APUC de nicăieri să-i trag o mamă de bataie! Iar vecinii mei stau cu paharele pe pereţi :)
Mă întreb ce a căutat printre ghivece....?....

6 comentarii:

Anonim spunea...

Ghivecele si pisicile sint chestii incompatibile. Arunca tot ce poate fi darimat din casa si prinde chestiile darimabile dar indispensabile in suruburi. Schimba mobilierul cu obiecte din aluminiu. Asa ai sanse sa dormi linistita.

Anonim spunea...

Si bineinteles, cand o prinzi, du-o la isprava, arata-i-o si da-i o mama de bataie. :D

Anonim spunea...

nu pot sa cred ca o dai pe ali. si cat de incantata de ea erai.

sneakysid spunea...

Era o figura de stil!!!
Nu m-as putea desparti de ea!
As mai bate-o un pic, sa bage la cap... atata tot:)

Anonim spunea...

:))))) nu scria in fisa ei? ori pisica , ori flori... si apropo, pisicile mananca frunze ca sa vomite parul pe care il inghit. si e naspa ca unele sunt toxice. i-ai iarba mitzei :D

in rest, dumnezeu cu mila:)))

sneakysid spunea...

mmmmm. stiu de ce mananca frunze... dar ea nu a vrut sa le manance. Ea doar a vrut sa darame ghivecele :)
M-a mai sfatuit cineva sa plantez gazon prin ghivece sa aiba ce ciuguli... asa am sa fac..:)